Рівне:

Створення та просування сайтів

На ВАТ «Дубномолоко» завершено модернізацію виробництва

Останні новини 25-чер, 2008, 08:249 prov 2 468
На ВАТ «Дубномолоко», що виготовляє тверді сири ТМ “КОМО”, завершено модернізацію виробництва. Обсяг інвестицій склав $30 млн. Реконструйоване ВАТ «Дубномолоко» стало найсучаснішим високотехнологічним сироробним підприємством в Україні. Після всіх проведених робіт, виробничу потужність підприємства було підвищено на 85%, тепер завод переробляє 550 т молока та виготовляє 50 т твердого сиру на добу.
В процесі модернізації на підприємстві було встановлено устаткування для виробництва сиру французької фірми Chalon Megard. Ця лінія – єдина в Україні. Завдяки їй, різниця у вазі головок сиру, що випускаються, не перевищуватиме 50 грам, у той час як на вітчизняних установках, вона досягала одного кілограму.
У приймальному відділенні встановлено шість нових ліній прийому молока, потужністю 25 тис л на годину кожна, польської компанії “Обрам”. Обладнання забезпечує подачу молока у ізольовані резервуари та в процесі приймання одразу його охолоджує.
Процеси сепарування та нормалізації молока відбуваються у закритих умовах та контролюються системою автоматичного управління «Сіменс».
Технологія соління у басейнах типу «ріка», з системою підготовки розсолу за допомогою мікрофільтрації та його примусовою циркуляцією у басейні, повністю виключає вплив людського та кліматичного факторів.
Завдяки новому устаткуванню всі виробничі процеси відбуваються у закритих умовах і повністю автоматизовані. Спеціалісти мають можливість відслідковувати їх та координувати за допомогою електронної системи управління. При цьому забезпечується чітке дотримання усіх технологічних вимог процесу виробництва сиру: температурні режими, тривалість окремих етапів і т.д.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору