Рівне:

Створення та просування сайтів

КОМУНАЛЬНА ТРУБА

Актуально 22-лют, 2007, 22:209 prov 1 640
Загальна ж заборгованість КТП “Комунергія” за газ сьогодні становить 42,4 мільйона гривень. Міський голова вважає, що за тепло, яке так щедро подають у квартири рівнян місцеві тепловики, незважаючи на сюрпризи аж ніяк не зимової погоди, повинні розраховуватися 97 відсотків рівнян, за винятком хіба що “бомжів, алкоголіків та інших соціально незахищених”. Крім того, Віктор Чайка висловив побажання, щоб теплопостачальне підприємство Рівного працювало в напрямі скорочення обсягів споживання газу.

Втім, можливість економії дорогоцінного палива з’явиться лише з появою сучасного обладнання. І буде це ще не скоро, адже за 16 років, як зауважив Чайка, у теплопостачальній мережі Рівного ніхто не спромігся поміняти жодної труби. А про котельню на вул. Київській годі й говорити. Там, за його словами, протягом 32 років “ніхто жодного цвяха не забив”.

– Ні про які перерахунки за сплачене у жовтні-грудні 2006 року опалення не може бути й мови. Принаймні найближчим часом, — наголосив в.о. директора КТП “Комуненергія” Володимир Новожилов.

За його словами, можливість перерахунків тепловики розглянуть хіба що наприкінці опалювального сезону.

– Якщо середньодобова температура сягатиме вище, ніж –5 градусів, ми змушені будемо провести перерахунок, – запевнив в.о. директора КТП “Комуненергія”. Однак керівник теплопостачального підприємства вкотре наголосив, що у перші три місяці опалювального сезону використання газу проводилося згідно з нормативами. Згодом присутні також довідалися, що про подання Рівненської обласної прокуратури на ім’я міського голови Рівного про перерахунок оплаченого тепла Володимир Новожилов з Віктором Чайкою поки що не говорили.


Наталя ЛЕВЧУН, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору