Рівне:

Створення та просування сайтів

394 керівників підприємств Рівного у І півріччі невчасно виплачували заробітну плату

Останні новини 04-лип, 2008, 09:369 prov 1 461
або платили менше встановленого мінімального розміру.
Станом на перше червня 2008 року загальна заборгованість із виплати заробітної плати рівнянам становила 1197,1 тис.грн., що на 251,2 тис.грн. менше відповідного періоду минулого року., у т.ч.: заборгованість працівникам економічно активних підприємств - 705,0 тис.грн., економічно неактивних підприємств - 124,5 тис.грн., підприємств - банкрутів -суб'єктів господарювання м.Рівного, щодо яких реалізовується процедура відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом - 367,6 тис.грн.
У І півріччі 2008 року за участю представників прокуратури, управління Пенсійного фонду м.Рівне, Державної податкової інспекції у м.Рівне, Територіальної державної інспекції праці у Рівненській області, Рівненського міського відділу УМВС України, відділу Державної виконавчої служби Рівненського міського управління юстиції та міського центру зайнятості відбулось п'ятнадцять засідань міської комісії з питань заробітної плати, праці та соціальної політики. На засідання запрошені керівники 394 підприємств міста, які порушують трудове законодавство у частині невчасної виплати заробітної плати або де заробітна плата виплачується у розмірах менших від законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати. Кожному підприємству були встановлені терміни ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати та надані роз'яснення щодо необхідності її підвищення.
За результатами роботи міської комісії з питань заробітної плати, праці та соціальної політики матеріали передаються для відповідного реагування у Територіальну державну інспекцію праці у Рівненській області, Державну податкову інспекцію, міський відділ УМВС України, прокуратуру міста, Пенсійний фонд, — повыдомили з інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору