Рівне:

Створення та просування сайтів

Заморожені морепродукти можуть подорожчати

Україна і світ 17-лип, 2008, 20:099 prov 1 200
Як повідомили у прес-службі ТОВ “Агама-Трейд”, за словами В.Хорева, «ще рано робити якісь точні прогнози, але світова кон’юнктура, а саме — постійне дорожчання дизельного палива і сировини, свідчить про те, що закупівельна ціна для постачальників ростиме».
За його прогнозами, до кінця року можливе зростання закупівельної вартості, залежно від групи товару і країни-виробника, сягне від 5% до 10%.
«Є два сценарії поведінки великих українських постачальників — це або зниження рентабельності на одній одиниці товару з можливістю суттєво збільшити оборот, або збільшення ціни для покупця, але при цьому може бути знижено закупівельні показники», — вважає експерт.
«Реалії ринку заморожених морепродуктів такі, що не кожен його учасник прагне збільшити обсяги поставок. Тому не можна виключати того, що вже восени споживач буде вимушений купувати заморожені морепродукти за новою ціною», — наголосив В.Хорев.
В.Хорев припустив, що «за підсумками 2008 року, з урахуванням весняного подорожчання, ціни на цей товар можуть вирости на 10-15%».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору