Рівне:

Створення та просування сайтів

МПП «Вегас» позбавлено ліцензії облдержадміністрації на ведення грального бізнесу

Останні новини 23-лип, 2008, 14:569 prov 1 331
В кінці червня координаційна рада з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх Рівненського міськвиконкому направила звернення до Рівненської обласної державної адміністрації з клопотаням позбавити ліцензії облдержадміністрації на організацію та утримання тоталізаторів, гральних закладів у Рівненській області МПП «Вегас», ТзОВ «Трек» і філії Кам’янець-Подільського ТзОВ «Купідон», в яких було виявлено неповнолітніх.
Нагадаємо, що гра неповнолітніх в азартні ігри була зафіксована в гральних закладах «Трек», що на вул. С. Бандери, 60а, «Вегас», що на вул. Київській, 40а та «Купідон», що на вул. Київській, 44.
Експертна комісія з визначення спроможності суб’єктів господарювання виконувати ліцензійні умови з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів повідомила, що за повторно допущені порушення Ліцензійних умов провадження громадської діяльності своїм рішенням від другого липня анулювала видану МПП «Вегас» ліцензію облдержадміністрації на організацію та утримання тоталізаторів, гральних закладів у Рівненській області.
Що стосується Рівненської філії ТзОВ «Трек» і філії Кам’янець-Подільського ТзОВ «Купідон», то згідно плану перевірок додержання ліцензіатами Ліцензійних умов питання анулювання ліцензії буде розглянуто у ІV кварталі 2008 року.
Довідка ІАС
Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів на території Рівненської області, які були затверджені розпорядженням голови Рівненської обласної державної адміністрації від 22.11.2007 р. № 552 передбачена вимога про здійснення азартних ігор тільки в гральних закладах. Тож всі гральні автомати, котрі знаходяться в магазинах та автомати розміщені не в капітальних будівлях, тобто на вулицях та ринках Рівного, встановлені незаконно, — повідомили з інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору