Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині внаслідок зіткнення двох іномарок 9 людей травмовано із них дві дитини та 1 людина загинула

Останні новини 24-лип, 2008, 13:149 prov 1 173
О 20:55 23 липня, по вулиці Київській в місті Рівне, неподалік обласної лікарні сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів „ЗАЗ-ДЕУ” та „Мазда”. На момент зіткнення в автомобілі „ЗАЗ” знаходилось 4 дорослих та дві дівчинки 8 та 1,5 років, жителі села Оржів Рівненського району. А в автомобілі „МАЗДА” троє чоловіків жителі м. Луцьк Волинської області. Внаслідок потужного удару люди опинились стиснуті в кузовах автомобілів та самостійно вибратись не могли.
На місце події негайно був направлений черговий підрозділ МНС. Рятувальникам довелося застосовувати спеціальне обладнання для діставання потерпілих з понівечених автомобілів, та передавати до рук медиків. Вся рятувальна операція зайняла півгодини.
Всі пасажири автомобілів отримали травми різного ступеня важкості. Пасажири ДЕУ були доправлені в реанімаційне відділення центральної міської лікарні, а водій та двоє пасажирів МАЗДИ в стані середньої важкості госпіталізовані в Рівненську обласну лікарню. На жаль, 29-річний водій ДЕУ батько двох неповнолітніх дітей загинув на місці ДТП, — повідомив інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області, старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Прокопчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору