Рівне:

Створення та просування сайтів

Наслідки негоди на Рівненщині

Останні новини 28-лип, 2008, 09:339 prov 1 608
Внаслідок несприятливих погодних умов, шквального вітру та грозових дощів, що пройшли на території Рівненщини, станом на 26 липня залишаються знеструмленими 44 населених пункти, підтоплені понад 223 житлових будинків у двох районах області, пошкоджені дахи будинків у 4 районах. Проте найбільше постраждав Володимирецький район. В селищі міського типу Володимирець, в якому проживає понад 11 тисяч чоловік, підтоплено 150 житлових будинків, 600 присадибних ділянок, розмито два водяних канали. В селі Хиночі та Степангород Володимирецького району, поривами вітру пошкоджено 20 житлових будинків, а в селі Довговоля 15 будинків підтоплено – такі сумні наслідки стихії. З метою координації дій по ліквідації наслідків стихійного лиха в постраждалий район виїхало керівництво МНС області.
Фахівцями були ретельно обстежені постраждалі об’єкти, зокрема житловий сектор. Підрозділами Володимирецького райвідділу МНС оперативно за допомогою мотопомп та автоцистерн здійснюються роботи по відкачування води з житлових будинків, господарчих прибудов та погребів. Спецтехнікою громадянам надається допомога у відновлюванні зірваних дахів будинків. На місці стихійного лиха працюють 30 рятувальників, 5 пожежних автоцистерн, 2 екскаватори та автомобілі комунальних підприємств, — повідомив старший лейтенант служби цивільного захисту Микола Прокопчук,інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області.
Збитки від стихійного лиха оцінюються районною комісією техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та остаточно узагальнюються дані по кількості підтоплених та пошкоджених житлових будинків, будівель та споруд. Наразі ситуація перебуває під особистим контролем начальника Головного управління МНС в області генерал-майора Миколи Костюка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору