Рівне:

Створення та просування сайтів

Наслідки негоди на Рівненщині

Кримінал 31-лип, 2008, 22:329 prov 1 678
Проте найбільше постраждав Володимирецький район. В селищі міського типу Володимирець, в якому проживає понад 11 тисяч чоловік, підтоплено 150 житлових будинків, 600 присадибних ділянок, розмито два водяних канали. В селі Хиночі та Степангород поривами вітру пошкоджено 20 житлових будинків, а в селі Довговоля 15 будинків підтоплено – такі сумні наслідки стихії. З метою координації дій для ліквідації наслідків стихійного лиха в постраждалий район виїхало керівництво МНС області.
Фахівці ретельно обстежили постраждалі об’єкти, зокрема житловий сектор. Підрозділи Володимирецького райвідділу МНС оперативно за допомогою мотопомп та автоцистерн здійснюють роботи з відкачування води з житлових будинків, господарчих прибудов та погребів. Громадянам надається допомога у відновлюванні зірваних дахів будинків. На місці стихійного лиха працюють 30 рятувальників, 5 пожежних автоцистерн, 2 екскаватори та автомобілі комунальних підприємств.
Збитки від стихійного лиха оцінює районна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, також остаточно узагальнюють дані про кількість підтоплених та пошкоджених житлових будинків, будівель та споруд. Наразі ситуація перебуває під особистим контролем начальника Головного управління МНС в області генерал-майора Миколи Костюка.

Микола Прокопчук,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору