Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 07-сер, 2008, 13:169 prov 1 242
У неділю в Сарнах відбулося святкування 123-річниці заснування міста. В рамках святкування пройшло два турніри: футбольні та волейбольні змагання серед ветеранів. Рівненська футбольна команда ветеранів „Авангард-Пас” була сильнішою серед чотирьох колективів, які представляли Сарни, Рівне, Житомирщину та Білорусь. У півфіналах рівняни здолали команду з Андрушівки (Житомирська область) — 3:0, а господарі білоруських спортсменів — 2:0. В боротьбі за третє місце команда зі Століна поступилася житомирянам 0:2, а господарі, з таким же рахунком, програли рівнянам.
Одночасно з футбольним турніром на відкритому майданчику зі штучним покриттям відбувся турнір з волейболу серед ветеранів. У змаганнях взяли участь три команди: “Полісся Хліб” (Сарни), «Ветеран» (Сарни) та “Прикарпаття-Захід Транс” (Рівне). У підсумку перше місце посіла команда “Прикарпаття-Захід Транс”, яка у обох поєдинках перемогла з однаковим рахунком — 2:0. У матчі між двома сарненськими колективами сильнішою виявилась команда «Ветеран», яка у трьох партіях змогла взяти гору над суперником — 2:1.
***
Збірна команда України з баскетболу посіла одинадцяте місце на чемпіонаті Європи серед дівчат віком до 18 років. У складі нашої команди в Словаччині виступала гравець рівненського БК „Сузір’я” Ганна Єремейчук. Помічником тренера збірної України був наставник БК „Сузір’я” Валерій Жартун. Ганна Єремейчук зіграла у всіх восьми поєдинках, перебуваючи на майданчику в середньому трохи більше 20 хвилин, закидаючи при цьому по чотири очки.
***
Наприкінці липня Департамент ДАІ МВС України на базі спортивного комплексу «Динамо» у Полтаві провів фінал чемпіонату з міні-футболу серед шести кращих команд управлінь Державтоінспекції в областях, які посіли перші місця в зональних змаганнях та вибороли право боротися за головний трофей. У фіналі команда Рівненської області перемогла фаворита першості — команду Департаменту ДАІ МВС — і здобула Кубок переможців, медалі вищого ґатунку та головний приз – великий кольоровий телевізор. Додому спортивна делегація Рівненщини на чолі з Миколою Слободенюком та Віктором Довгополюком повернулася у ранзі чемпіонів України з міні-футболу серед підрозділів ДАІ в областях.
***
На рівненському аеропорту відбувся етап чемпіонату України з драгрейсінгу. Серед 35 учасників з України та Литви виступали господарі Сергій Миронюк, Олександр Памаш та Павло Пелешок. На жаль, в жодному з класів рівнянам піднятися на найвищу сходинку п’єдесталу не вдалося. Переможцями змагань стали: в класі „Street Light” (об’єм двигуна до 1800 куб.см) львів’янин Олександр Сєрьогін, у класі „Fast Street A” (до 2500 куб.см), „Fast Street B” (до 3500 куб.см) та „Unlimited Street” (моно привід, більше 3500 куб.см) кращим був харків’янин Сергій Колодязний.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору