Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 21-сер, 2008, 14:339 prov 1 089
Збірна команда України у місті Мейска Горка (Польща) посіла перше місце у відбіркових змаганнях чемпіонату Європи серед юніорів з бейсболу. Наші спортсмени були сильнішими за команди Литви, Хорватії, Болгарії та Польщі й здобули право виступати в 2009 році в фінальних змаганнях чемпіонату Європи. В складі збірної команди України виступав рівнянин, учень НВО № 12 Олександр Калєніков – вихованець ЗОГ ”ОК ДЮСШ “Колос” та бейсбольного клубу “Західний вогонь” (тренер Володимир Судимак).
***
Відбулися два товариські матчі між баскетбольними збірними Грузії та України, де суперники обмінялися перемогами. Перша гра завершилася на користь українців — 86:81, а наступного дня сильнішими були господарі — 72:71. В обох поєдинках у складі нашої першої команди найрезультативнішим був вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук. У першій грі нападник “Азовмаша” закинув 12 очок і зробив сім підборів, а у наступній набрав 23 очки.
***
Набирає оберти друга половина першості області з футболу у другій лізі. У суботу та неділю пройшли матчі сімнадцятого туру: ”Горинь” — ФК ”Квасилів” — 1:0, ”Олімп” — ”РОКО” — 1:5, ФК ”Смига” — ”Горизонт” — 3:1, ”Енергія” — ”Фіалка” — 3:1, ”Високовольтник” — ФК ”Гоща” — 2:4, ”ДПА-Сатурн” — ”Верес-2” — 3:0. Лідирує ФК ”Гоща-АМАКО” — тридцять очок. На три менше у володимирецької ”Енергії”.
***
Участь у другій частині чемпіонату у другій польській лізі зі спідвею рівненська команда “Спідвей-Рівне” братиме. І не просто змагатиметься у плей-офф, а намагатиметься здобути право виступати у першій лізі — таким був лейтмотив прес-конференції керівництва клубу, що відбулася у понеділок.
Засновники команди Сергій Ювчик, Сергій Ковальчук та Володимир Жуковський висловили цю позицію одностайно та чітко. Головною проблемою для команди є фінансове становище. Адже головним спонсором є вболівальник. А заплатити за гонку 100-140 тисяч гривень надто важко. Сюди входить оренда мототрека, охорона, реклама, підготовка доріжки, проживання гостей, метанол, мастила і т.д. і т. п. Не потрібно забувати, що «Спідвей-Рівне» погашаємо борг Пьотру Диму. А ще необхідно оновлювати парк мотоциклів, купувати запасні частини... Саме тому керівництво команди змушене підняти ціну на квиток — дорослий коштуватиме 40 грн., а дитячий — 10.
Першим суперником “Рівненських вепрів” у другій половині буде лідер першої половини чемпіонату команда “Старт” з Гнєзно. Суперники зустрінуться на рівненському мототреці 24 серпня. Початок гонки о 17 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору