Рівне:

Створення та просування сайтів

Брудна музика за чисте місто

Останні новини 31-сер, 2008, 10:359 prov 1 609
Сьогодні місто Рівне святкує свій черговий день народження. Рівненська міська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» вітає усіх рівнян зі святом, а в подарунок презентує двохденний музичний фестиваль «Брудна музика за чисте місто».
Музичний фестиваль «Брудна музика за чисте місто» триватє протягом 30 – 31 серпня на площі біля стадіону «Авангард». Відкриття фестивалю відбулося в суботу 30 серпня о 15.00.
В перший день концерту для вас грали не тільки рок-гурти з Рівного – «Снігопад», «Крик душі», «4орт&шо», «Якудза», «Мій батько п'є», «Терпіння урвалося», «The Autumn Effect», «Find My Dark Mind», а й такі відомі гурти як «4ервоне», місто Львів, «Merry go Round», місто Кривий Ріг, «Frame», місто Івано-Франківськ. Другий день фестивалю присвячений виключно репу та електронній музиці. Рівненську молодь розважатимуть кращі з кращих рівненських діджеїв від Neutral Point та представників хіп-хоп культури.
Проведення спільного фестивалю декількох абсолютно різних музичних культур в певний час в одному місці має на меті не лише дати молодим виконавцям можливість виступити та показати свої вміння, популяризувати чистоту української мови в текстах пісень та популяризацію україномовного музичного продукту як такого, але й навчити їх самоорганізовуватись для проведення подібних фестивалів в майбутньому.
Окрім цього, музичний фестиваль «Брудна музика за чисте місто» має певний соціальний контекст, а саме змінити ставлення молоді до проблеми засміченості міста після подібних заходів та екологічної ситуації в місті загалом. О восьмій ранку 31-го серпня організатори концерту провели акцію, під час якої приберали територію, прилеглу до місця проведення концерту. Протягом свята зі сцени запрошуватимуть приєднатись до прибирання усіх охочих. До акції обов’язково долучаться і гурти, що братимуть участь у концерті.
Рівненська молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив» щиро вдячна за підтримку Управлінню культури та туризму, Управлінню сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому, генеральному спонсору проекту - будівельній компанії ТОВ «Аванті-Буд», а також ТзОВ «Вторма - Рівне», торгівельній марці «CHIO» та представництву «TOYOTA» в м. Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору