Рівне:

Створення та просування сайтів

За борги поплатився життям

Кримінал 05-травня, 2005, 14:509 prov 1 256
– З першого погляду було зрозуміло, – розповідає старший інспектор ЦЗГ УМВС Тамара Лисенко, – що чоловіка вбили. Адже вся кімната була заляпана кров’ю, голова потерпілого була розтрощена, що свідчить про насильницьку смерть чоловіка.
Слідчо-оперативна група, яку очолив начальник Корецького райвідділу Віталій Сафонік, відразу ж розпочала роботу із встановлення усіх обставин трагедії.
В ході оперативного розслідування правооохоронці затримали підозрюваного у скоєні цього вбивства – 26-річного Сергія, який того злощасного дня звів рахунки із своїм сусідом. Причиною трагедії стало те, що Сергій давав у борг Петрові невеликі суми грошей. А той віддавати їх не збирався. Тоді Сергій, не довго думаючи, взяв до рук штахету і попрямував до боржника вирішувати проблему.
Чоловік неабияк розізлився на свого сусіда, тому бив із несамовитою люттю. Потерпілий помер відразу на місці події. А жахлива картина, що постала перед правоохоронцями, які прибули на місце події після бвивства, коментарів не потребує. Наразі підозорюваного у вбивстві затримано за ч. 1. ст. 115 КК України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору