Рівне:

Створення та просування сайтів

Син убив батьків

Кримінал 19-травня, 2005, 11:469 prov 1 459
Сварка закінчилася фатально
Син з батьком сіли вечеряти. Звісно, без горілки не обійшлося. Коли чоловіки вже трохи випили спиртного, то Володимир почав сварити свого батька, а потім ще й ударив. Той упав на підлогу і просив: “Сину, не души мене”, – розповідала у залі суду Наталія – свідок цієї жахливої події.
Батько лежав у коридорі обличчям униз, руки були зв’язані за спиною, а син душив його петлею за шию. Убивши свого батька, чоловік пішов запрягати кобилу у воза. На кухні, про всяк випадок, взяв ножа з білим металевим лезом та змусив жінку, яка, до речі, жила разом із ним, допомагати вивозити тіло убитого. Батька вони викинули у колодязь у сусідньому селі. Перед тим, як опустити потерпілого, засуджений порізав ножем його шию та тіло. Але Володимир не збирався зупинятися на скоєному. Більше того, він висловив намір своїй коханій, що хоче вбити ще свою матір, бо вона може заявити у міліцію про зникнення батька. Чоловік постійно погрожував і Наталії, з якою перебував у цивільному шлюбі, їхнім спільним дітям. Якщо та не допоможе йому, казав, що зробить те саме, що і з батьком. При цьому постійно нервово розмахував ножем перед носом.
У той же день опівночі Володимир поїхав до матері в село Новоукраїнка, а жінку змусив взяти лопату і сісти на воза. Коли приїхали до будинку батьків, спочатку чоловік зайшов у будинок сам. Потім покликав Наталію. Мати відразу його запитала: “Де батько?”. Володимир же сказав, що зараз зробить їй те, що й батькові, накинув на шию петлю і почав душити. З неї злетіла хустка. Літня жінка чинила опір, та не змогла вирватися із міцних рук свого сина. Коли матір перестала рухатися і дихати, він поклав її тіло на підводу і викинув бідолашну разом зі своєю співмешканкою біля корівника тваринницької ферми. Щоб остаточно приховати сліди злочину, вирішив спалити тіло, але згоріли лише гумові чоботи та одяг. Тоді Володимир узяв вдома рядно і лопату та закопав матір у лісі.
Під час засідання суду вбивця і не заперечував свою причетність до двох убивств. А в процесі засідання навіть сказав, що разом з батьком пили спиртне: “Ми з батьком посиділи, випили по пару грам, все як полагається…”
При визначенні покарання колегія суддів керувалася ст. 65 КК України. При цьому врахувавши негативну характеристику особи підсудного: за характеристиками із місця проживання та даними комплексної судової психолого-психіатричної експертизи, він відрізняється жорстокістю, байдужістю до загальноприйнятих норм, відсутністю совісті, співчуття та гідності. Інкримінуючи Володимиру низку статтей, його засудили до довічного позбавлення волі.
Жінку не засуджено, бо суд мав чимало доказів, щоб її не карати, адже убивця реально погрожував жінці, щоб вона йому допомагала.
У цьому житті засудженому чоловікові уже, як такого, життя не існує. Та хто знає, чи буде йому прощення на тому світі за такий страшний гріх.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору