Рівне:

Створення та просування сайтів

Стартували з поразок

Спорт 19-вер, 2008, 12:359 prov 1 256
Перший суперник потрапив до елітного дивізіону на один рік раніше. Цей час не пройшов для нього дарма. Саме досвід дозволив гостям святкувати перемогу. Житомиряни першими відкрили рахунок — це зробив на десятій хвилині Михайло Романов з шестиметрового удару. Після пропущеного м’яча футболісти МФК “Рівне” заспокоїлися й заграли активніше. З кінця першого тайму до пропущеного другого голу господарі повністю перегравали гостей. Рахунок рівняни зрівняли на четвертій хвилині після перерви. Відзначився Володимир Сондак. Підопічні Юрія Баховського мали можливість забити ще. Проте на заваді ставали воротар житомирян та брак влучності на завершальній стадії атаки. Що не могли зробити рівняни — зробили житомиряни. Наприкінці поєдинку Роман Киришун завдав дальнього удару. Підопічні Юрія Баховського намагалися змінити перебіг подій на майданчику, але перекреслив усе дубль члена збірної України Михайла Романова. Він елегантно перекинув м’яч через Сергія Щербакова і встановив остаточний рахунок. 3:1 — “Контингент” розпочинає сезон з перемоги.
Павло Шалфєєв, головний тренер МФК “Контингент”:
— Нам прийшлося важко. Особливо наприкінці першого і до забитого м’яча у другому таймі. Ваша команда справила на мене приємне враження. Команди майже однакові за класом.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
Стартували з поразок

— Хлопці старалися. Проте це була стартова гра і далося взнаки хвилювання. Дуже хотіли виграти. У другому таймі гол назрівав, але, на жаль, не змогли забити. Ми не гірше грали за суперника, але у них було трохи більше досвіду. Перше, що я зробив після гри в роздягальні, — подякував гравцям за гру. Будемо боротися.
Результати решти ігор: МФК “Моноліт” (Харків) — ФК “Планета-Міст” (Київ) — 4:3, ФК “Кардинал” (Львів) — МФК “Локомотив” (Харків) — 0:4, ТзОВ “ТВД” (Львів) — ФК “Єнакієвець” (Єнакієво) — 2:2, ФК “Будівел” (Дніпропетровськ) — МФК “Маріон” (Одеса) — 2:1, НФК “Ураган” (Івано-Франківськ) — ФК “СумДУ-Артмотор” (Суми) — 4:1, ФК “Луг.Т.К.” (Луганськ) — СК “Енергія” (Львів) — 3:1.

Початок гри в Одесі був за господарями. Вже на третій хвилині одесити вийшли вперед. Через п’ять хвилин рахунок був нічийний — Володимир Сондак замкнув передачі з флангу. Проте на тій же восьмій хвилині “Маріон” вийшов знову вперед. Олександр Лужанський забив свій перший з трьох голів. На хет-трик йому знадобилося десять хвилин (8, 10, 18). Крапку поставили одесити на 30 хвилині — 5:1.
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Рівне”:
— Нам важко довелося в Одесі. Проте билися до останнього. Пропустили перший гол після рикошету. Забили, але відразу знову пропустили. Хлопці старалися, але нам не вистачає досвіду. Самі одесити визнали — ви виросли.
Результати решти ігор: “Тайм” — ЛТК — 3:1, “Єнакієвець” — “Будівел” — 4:2, “Контингент” — “Ураган” — 1:4, “Планета-Міст” — “Кардинал” — 2:1, “Енергія” — “Моноліт” — 5:1, “Локомотив” — ТВД — 1:3. Без втрат очок йде “Ураган” — шість очок з шести можливих. МФК ”Рівне” замикає турнірну таблицю з нулем пунктів. У суботу МФК “Рівне” зустрінеться у черговому турі чемпіонату України. Вдома наша команда прийматиме “Єнакієвець”. Початок гри о 12 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору