Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 04-січ, 2007, 13:129 prov 1 084
Льоня — мобільний грабіжник
Працівники міліції затримали 30-річного рівнянина Леоніда, який увечері в парку ім. Т.Шевченка у 21-річного рівнянина Дем’яна відібрав мобільний телефон «Соні Еріксон» та 700 гривень. Крім того, чоловік, який підозрюється в цьому злочині, під час затримання чинив опір працівнику міліції. За це йому також доведеться відповідати згідно з чинним законодавством.
Жінка з ножем
До центральної міської лікарні з ножовим пораненням черевної порожнини потрапив 33-річний рівнянин Олег Ж. Тілесні ушкодження йому під час сварки завдала дружина, 30-річна Оксана.
новорічні Патрони
Працівники міліції в будинку 31-річного жителя Дубенського району Івана А. виявили й вилучили 50 патронів калібру 5,6 мм. Таку ж кількість патронів калібру 5,6 мм вилучили у 50-річного жителя Рівненської області Миколи Ч..
Двох на одного
Неподалік супермаркету «Літа», що на вулиці Макарова в обласному центр, троє рівнян зчинили бійку. Так, 34-річний Олег К. та 25-річний Микола Г. напали на 41-річного Михайла С., місцевого жителя. Лікарі надали потерпілому невідкладну допомогу.
Волиняка проти музичних колонок
31-річний житель Волині Артур К., відпочиваючи в одному з рівненських диско-барів, розгулявся на всю котушку. Нетверезий чоловік пошкодив музичне обладнання розважального закладу. Сума збитку встановлюється.
без самогонки
Припинили міліціонери діяльність «самогонної ґуральні» у селищі Зарічному. Там 43-річний місцевий житель позбувся самогонного апарату та десяти літрів саморобної оковитої.
Невдячні сини
Двоє жителів Млинівського району, брати Олег та Віталій, 1982 й 1983 років народження, побили власного батька. 46-річного чоловіка для надання медичної допомоги доставили до медичного закладу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору