Рівне:

Створення та просування сайтів

Баскетбольний рік стартував

Спорт 11-січ, 2007, 13:389 prov 1 075
Так уже повелося, що новий рік баскетболісти Рівного розпочинають зі спортивного свята. Не став виключенням і 2007 рік. Вщент заповнений зал обласної дитячо-спортивної школи не зміг прийняти всіх бажаючих. Крім усіх баскетболістів школи, а це більше ста чоловік, по-домашньому теплий зал прийняв батьків, рідних та друзів безпосередніх учасників. А яке ж новорічне свято без Діда Мороза, яким був, за багаторічною традицією, головний тренер БК-93 «Пульсар» Сергій Шемосюк.
Впродовж всього дійства, починаючи із наймолодших, на майданчику відбувалися найрізноманітніші конкурси та змагання. У кожному з них брали участь гравці головної команди Рівного БК-93 «Пульсар». Незважаючи на результати, всі учасники отримали подарунки від Діда Мороза. А допомагали нагороджувати спонсори, батьки, офіційні особи. Постійним учасником свята є президент баскетбольного клубу БК-93 «Пульсар» Віктор Прищепа:
— Нинішній сезон переломний для нашої команди. Відбувається зміна гравців, надіємося, що фінансування буде прогресувати. Проте залишається незмінним наше ставлення до молодого покоління, до майбутнього рівненського баскетболу. Підтвердженням цього є нинішнє свято. З року в рік не зменшується кількість учасників та глядачів. За цими маленькими дітьми майбутнє рівненського баскетболу, флагмана Рівненщини БК-93 «Пульсар». Я надіюсь і вірю, що воно так і буде.
З надією у майбутнє дивиться і віце-президент БК-93 «Пульсар» Богдан Гапяк:
— Я незадоволений повнісю виступом головної команди Рівного у чемпіонаті України. Проте, з огляду на недостатнє фінансування та зміну складу — займаємо своє місце. Надіюсь на те, що команда заграє і буде приносити задоволення глядачам і собі. Сподіваюсь на краще майбутнє. А такі свята, участь у яких беруть маленькі діточки, говорять про те, що майбутнє у нас є. Наймолодші з сьогоднішніх баскетболістів народилися тоді, коли БК-93 «Пульсар» вже виступав у чемпіонаті України. Ми й надалі будемо приділяти велику увагу підростаючому поколінню. Бо вкладання грошей у дітей — найкраще вкладання!
Мабуть не знайшлося людини, яка пішла із залу ОДЮСШ без подарунка. У різних номінаціях подарунки отримували тренери, судді, юні та досвідчені баскетболісти.
Приємною несподіванкою стала поява на святі дворазової чемпіонки Європи з плавання Анни Хлістунової. Рівненська «золота рибка» не тільки була присутньою, але взяла активну участь у конкурсі для глядачів у кидках м’яча з центру майданчика. Це стало апогеєм баскетбольного свята, яке виграв Віталій Ліпський, заступник начальника обласного управління сім’ї та молоді. Якщо наші чиновники вміють грати, значить подальша перспектива для спорту в області є!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору