Рівне:

Створення та просування сайтів

Смерть від руки брата

Кримінал 02-чер, 2005, 15:539 prov 944
Минулого тижня сталося вбивство у селі Ступно Здолбунівського району. До пані Ольги прийшла гостювати її рідна сестра Лариса. Коли на столі з’явилася горілка, стало веселіше, пішли розмови, втім, це був лише початок трагічних події, що сталися того вечора.
– Родина якраз дружно зібралася за столом, – розповідає прокурор-криміналіст прокуратури Рівненської області Анатолій Перетятко, – коли між 18-річним Максимом та його 19-річним двоюрідним братом Петром, який прийшов у гості, виникла сутичка. Хлопці спочатку почали сперечатися між собою. Максим почав ображати брата. Гостеві це не дуже сподобалося, тому він відповідав тим же тоном.
Після вечері мати зі своїм сином Петром вирішили заночувати у родичів. Та не спалося ображеному брату, із голови не йшли дошкульні слова, і він вирішив помститися Максиму.
Близько півночі Петро зайшов до Максима в кімнату та вчинив розправу. Бідолаху забив до смерті. Мати потерпілого побачила цей жах лише о третій годині ночі, коли прокинулася від того, що голосно грала музика. А коли заглянула до кімнати, де спала сестра, то ні її, ні племінника там не застала. Підозрюваний накивав п’ятами. Як з’ясувала слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, удари потерпілому наносилися тупими предметами, а смерть наступила від відкритої черепно-мозкової травми та великої крововтрати. Наразі є припущення, що підозрюваний у скоєнні цього вбивства Петро є психічно хворим. Порушено кримінальну справу за ч1. ст. 115 КК України “Умисне вбивство”. А юнак, який підозрюється у вбивстві, переховувався у лісовому масиві неподалік свого місця проживання. Міліція із собаками зуміла затримати втікача.
P.S. Імена змінено!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору