Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський КВУ пропонує місцевим депутатам розповісти, як вони виконують свої обіцянки

Останні новини 21-жов, 2008, 12:549 prov 985
Рівненська обласна громадська організація „Комітет виборців України” знову звертається до політичних сил, які представлені в міських радах міст Рівного, Сарни та Дубно, з пропозицією надати інформацію про стан виконання ними своїх передвиборчих обіцянок.
Наприкінці серпня кожній партії чи блоку, представлених у міськрадах зазначених трьох міст, була надіслана анкета, сформована на основі їхніх передвиборчих програм 2006 року. У ній пропонувалось навпроти кожного пункту (кожної тези) програми максимально конкретно вказати, що саме вже було зроблено (заходи, ініціативи, розроблені програми, інше) для досягнення запланованого.
„Минуло вже майже два місяці з того часу, як організація направила це звернення політичним силам, однак на сьогодні відповіді надіслали лише кілька партій, – говорить голова правління РОГО КВУ Олексій Горецький. – Ми розуміємо ту складну ситуацію, яка нині склалась на політичній арені на загальнодержавному рівні. Однак від цього не повинен погіршуватися чи втрачатися зв’язок між виборцями та їхніми обранцями на місцевому рівні. Інформація, яку ми пропонуємо надати, буде включена до брошури, в якій, крім цього, буде подана загальна інформація про роботу міських рад та окремих депутатів (склад, графіки і місця прийому громадян тощо). Це видання поширюватиметься серед жителів зазначених міст. Відповідно кожна партія, яка надасть нам таку інформацію, матиме гарну можливість відзвітуватися перед своїми виборцями, як вона працює і виконує свої обіцянки. Тому ми просимо політичні сили, до яких ми звертались і які з різних причин не відповіли на наше звернення, все ж таки надіслати цю інформацію найближчим часом”, — повідомили з РОГО КВУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору