Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному розпочато благодійну акцію «Турбота»

Останні новини 22-жов, 2008, 10:399 prov 1 204
Рівненський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводить благодійну акцію "Турбота" для студентів-сиріт та позбавлених батьківського піклування з нагоди Міжнародного Дня студентів та часткового покращення матеріального становища студентів-сиріт та позбавлених батьківського піклування нашого міста.
Проведення благодійної акції "Турбота" включає в себе протягом жовтня-листопада 2008 року надання матеріальної, гуманітарної допомоги учням ПТУ, студентам вищих навчальних закладів - сиротам та позбавленим батьківського піклування.
На даний час в РМЦ СССДМ на обліку перебуває 240 студентів-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які потребують матеріальної допомоги.
Звертаємося до благодійних організацій, підприємств, фізичних осіб, яким не байдужа сирітська доля, з проханням надати матеріальну допомогу у вигляді продуктових пакетів студентам-сиротам та позбавленим батьківського піклування нашого міста до 17 листопада 2008 року, — повідомили з інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору