Рівне:

Створення та просування сайтів

РОГО КВУ провела семінар для членів ДВК

Останні новини 13-лис, 2008, 16:019 prov 1 049
Cемінар для членів дільничних виборчих комісій на позачергових виборах міського голови Рівного 30 листопада 2008 року був проведений сьогодні в обласному центрі в приміщенні Палацу дітей та молоді.
Під час цього семінару присутнім роз’яснювались найактуальніші питання виборчого процесу, зокрема порядок організації роботи дільничних виборчих комісій, вимоги законодавства до ведення виборчої документації, порядок розгляду скарг, перевірки даних у списках виборців, процедури виправлення неточностей тощо.
Семінар був проведений головою правління РОГО „Комітет виборців України” Олексієм Горецьким на запрошення Рівненської міської територіальної виборчої комісії. Пан Горецький висловив сподівання, що це допоможе членам ДВК попередити та зменшити кількість можливих порушень законодавства під час виборів 30 листопада, а це, відповідно, стане запорукою того, що самі вибори пройдуть чесно та прозоро.
Також, за словами голови міської ТВК Михайла Банацького, наступний подібний семінар планується провести 21 листопада і він вже буде присвячений найбільш актуальним питанням, що стосуються безпосередньо дня виборів та процедури підрахунку голосів, — повідомили з РОГО КВУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору