Рівне:

Створення та просування сайтів

Новими господарями Білого дому будуть Ренегат, Ренесанс и Кельтський

Україна і світ 13-лис, 2008, 10:249 prov 959
Новими господарями Білого дому   будуть Ренегат, Ренесанс и Кельтський


Обраний президент США Барак Обама і його дружина Мішель одержали нещодавно нові кодові імена, які для використання в радіопереговорах за традицією, що склалася в США, присвоює головним особам адміністрації Секретна служба США, що охороняє американського президента.
Барак Обама тепер називається “Ренегатом” (Renegade), а Мішель Обама — “Ренесанс” (Renaissance). Кодові назви одержали також їх дочки. Старша Малія стала “Сяйвом” (Radiance), а молодша Саша — “Бутоном троянди” (Rosebud). Обраний віце-президент США Джозеф Байден, який пишається своїм ірландським корінням, одержав назву “Кельтський” (Celtic), а його дружина Джілл Байден — “Капрі” (Capri).
Якщо дані, одержані газетою, правильні то обраний президент і члени його сім`ї, а також обраний віце-президент одержали цілком благозвучні імена. Видання нагадує, що Джордж Буш-молодший одержав свого часу в переговорах Секретної служби ім’я “Стакан” (Tumbler). Віце-президент США Річард Чейні, відомий своєю пристрастю до риболовлі, знаний в радіопереговорах як “Рибак”. Президент США Білл Клінтон у Секретної служби проходив як “Орел” (Eagle), а Хіларі Клінтон як “Вічнозелена” (Evergreen). Їх дочка Челсі Клінтон називалася в радіопереговорах “Енергією” (Energy). Відомо також, що відносно тих діючих президента і першої леді США Секретна служба часто використовує також стандартну назву “Потус” (POTUS), що є абревіатурою від “Президент Сполучених Штатів” (President of the United States), і “Флотус” (FLOTUS) — абревіатура від “Перша леді Сполучених Штатів” (First Lady of the United States).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору