Рівне:

Створення та просування сайтів

22 листопада, синхронно із загальнодержавними у Рівному відбудуться жалобні заходи з вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні

Останні новини 20-лис, 2008, 09:549 prov 1 147
З 15 години, на майдані Музики (біля приміщення Залу камерної та органної музики), за участю керівників Рівненських органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, знакових постатей регіону, рівнян та мешканців Рівненщини відбудеться мітинг-реквієм, а також спільна молитва представників різних конфесій за жертвами Голодомору.
О 16 годині учасники рівненського мітингу-реквієму разом з громадянами усієї країни схилять голови під час Загальнонаціональної хвилини мовчання. Після закінчення якої розпочнеться акція "Засвіти свічку".
22 листопада буде приспущений Державний Прапор України на майдані Незалежності, на приміщеннях органів державної влади, місцевого самоврядування, організацій, закладів, установ усіх форм власності. А під час Загальнонаціональної хвилини мовчання, з 15 год. 55 хв. до 16 год. 05 хв. буде призупинений рух транспорту по вулиці Соборній, — повідомили з інформаційно-аналітичного відділу міськвиконкому.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору