Рівне:

Створення та просування сайтів

Конкурс «дівчинка – калинка» відбувся на Сарненщині

Останні новини 16-гру, 2008, 13:259 prov 1 340
В Сарненському міському будинку культури провели свято – свято дитинства – конкурсну програму «Дівчинка - калинка». Щорічно підростають юні сарненчанки, аби на цій сцені вибороти почесне звання, почесну місію – цілий рік бути присутньою на всіх відповідальних святах, на всіх заходах, які організовуються Сарненською міською радою, цілий рік бути «талісманом» міста.
Свято відкривали секретар міської ради Василь Стельмах та «дівчинка – калинка 2007» Вікторія Корольчук.
Конкурс проходив у три етапи, де маленькі красуні могли розповісти щось про себе, презентувати танець та показати свої таланти у розгадуванні загадок. Кожна красуня намагалася виокремитись своєю граційністю, неповторністю, аби запам’ятатися глядачам і суддям.
На завершення конкурсу 2 конкурсантки отримали однакову кількість балів. Тому журі вирішило зробити дадатковий конкурс у вигляді розповіді про свою сім’ю. За підсумками додаткового конкурсу 68,4 бали та звання «Міс Чарівність» отримала Анастасія Галушко, 68,7 бали та звання «Міс Елегантність» отримала Надія Ляшко, 69,8 балів та звання «Міс Веселинка» отримала Ольга Бакарова, 71,5 бали та звання «Міс Перлинка» отримала Вікторія Вакулко, 73,3 бали та звання «Міс Намистинка» отримала Олександра Євтушок, 74,5 бали та звання «Міс Золотоволоска» та «Міс Глядацьких симпатій» отримала Саломія Іванюк. Заслужену номінацію «дівчинка – калинка» присудили Діані Рєзніковій, яка з невеликою перевагою обійшла шістьох не менш привабливих і талановитих суперниць. Також Діанка отримала від міської ради не лише солодкі подарунки та іграшки, а й прекрасну сукню, — повідомила прес-служба Сарненської РДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору