Рівне:

Створення та просування сайтів

В управлінні ЖКГ Рівного незаконно використовували бюджетні кошти

Останні новини 24-гру, 2008, 12:479 prov 1 076
Контролери-ревізори КРВ в м.Рівне, провівши ревізію в управлінні житлово-комунального господарства Рівненського міськвиконкому, зафіксували порушень на суму понад 105 тисяч гривень. Зокрема, через завищення вартості та обсягів виконаних ремонтно-будівельних робіт, незаконно використано 72, 2 тисячі гривень бюджетних коштів. Саме цю суму незаконно отримали підрядники за виконання робіт. Приміром, приватному підприємству „КиївЛіфтСервіс” через завищення ним обсягів і вартості виконаних у 2007 році робіт по капітальному ремонту ліфтів зайво сплачено 10,3 тисячі гривень. На 19,7 тисяч гривень більше було перераховано і комунальному підприємству Теплотранссервіс” за проведені роботи з реконструкції котельні по вул. Київській, 6а.
Виявили також ревізори численні порушення законодавства про оренду майна, внаслідок чого бюджетною установою втрачено 23 тисячі гривень доходів.
За результатами ревізії, складено десять протоколів про адміністративне правопорушення. Матеріали передані в прокуратуру м.Рівне, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору