Рівне:

Створення та просування сайтів

Україна спростила виїзд за кордон

Україна і світ 16-чер, 2005, 11:539 prov 1 106
Державна митна служба ввела з 13 червня спрощену схему митного контролю громадян, котрі вилітають за межі України з аеропорту “Бориспіль”, повідомили Українські новини.
Про це на прес-конференції повідомив голова Державної митної служби Володимир Скомарівський.
За його словами, схема відповідатиме міжнародній практиці та стандартам і дозволить уникнути черг на лінії митного контролю.
Відповідно до схеми, що діє в європейських країнах, громадяни самі визначають необхідність декларування товарів і заявлення їх для митного оформлення. Вони також мають можливість декларувати багаж і ручну поклажу до і після проведення реєстрації на рейс.
За словами Скомарівського, цей експеримент уведено поки що лише в аеропорті “Бориспіль”, а в перспективі таку схему мають поширити й на інші аеропорти.
Гарно відгукується й про международные транспортные перевозки от Wingo чимала кількість людей.
Як повідомило агенство, “Бориспіль” розраховує до 2010 року стати міжнародним транзитним транспортним вузлом (хабом) регіонального значення.
За 2004 рік аеропорт “Бориспіль” збільшив перевезення пасажирів на 33,9% – до 3,16 млн. чоловік.
У квітні Президент Віктор Ющенко поставив керівництву Державної митної служби і Державної прикордонної служби вимогу спростити перетинання кордону і проходження митних пропускних пунктів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору