Рівне:

Створення та просування сайтів

Міська влада Рівного ігнорує звернення громадян

Останні новини 19-січ, 2009, 13:269 prov 1 046
Такий висновок зробили активісти місцевого осередку Громадянського руху «Народна Самооборона», через відсутність відповіді на їх звернення щодо зниження тарифу на проїзд у міських маршрутках з боку Рівненського міськвиконкому.
Нагадаємо, ще 4 грудня 2008 року міським осередком політичної партії "Вперед, Україно!", що є політичним осердям руху "Народна самооборона" на ім’я міського голови Рівного було направлено звернення з пропозицією винести питання про зниження тарифів на проїзд в міському маршрутному транспорті. Сплив визначений законодавством термін у 30 днів, а жодної відповіді від міської влади так і не надійшло. В порядку денному наступного засідання міськвиконкому, що відбудеться 20 січня, немає пункту про розгляд питання вартості проїзду.
- Схоже на те, що міська влада, на чолі з новообраним мером не поспішають розбиратися з актуальними проблемами мешканців міста, - повідомив координатор «Народної Самооборони» у місті Рівне Святослав Клічук. - Така ситуація викликає занепокоєння у рівненських "самооборонців", тому ми публічно закликаємо владу до діалогу, і готові представити усі розрахунки, які чітко обґрунтовують можливість зниження тарифів.
Крім того, активісти "Народної самооборони" звертаються до влади з вимогою про встановлення графіків руху міського транспорту на всіх зупинках міста. Адже саме на відсутність графіків руху і на не дотримання цих графіків нарікають багато мешканців міста, — повідомила прес-служба ГР "Народна самооборона".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору