Рівне:

Створення та просування сайтів

Російський газ почав надходити до Словаччини

Україна і світ 20-січ, 2009, 12:589 prov 826
Російський газ почав надходити на газовимірювальні станції Велке-Капушани в Словаччині, через яку газ, що транзитує Україна, надходить до
Російський газ почав надходити до Словаччини



Європи.

"У Словаччині зафіксовано збільшення тиску в трубі. Почав надходити газ", - повідомило джерело на газовимірювальній станції.

Офіційного підтвердження Словацької газової компанії про надходження російського газу поки що немає.

Нагадаємо, представники Газпрому заявили, що газотранспортна система України почала приймати газ із території Росії о 9:24 за київським часом. Пізніше Нафтогаз України підтвердив надходження газу з Росії із п'яти газовимірювальних станцій.

Як повідомлялося, Газпром сьогодні направив в Нафтогаз України першу заявку на транзит 99,2 млн кубометрів газу на добу із 10:00 через ГВС Суджа, яку вже було підготовлено для подачі газу, і вона знаходилася під робочим тиском з 13 січня.

Після уточнення заявок європейських та українських споживачів у ОДУ було спрямовано другу заявку на постачання в напрямку України 423,8 млн куб. м газу на добу (друга заявка включає в себе першу).

Із них на експорт через всі основні ГВС на вході і виході ГТС України в обсязі 348,8 млн кубометрів газу, споживачам України - 75 млн кубів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору