Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ швиденько знайшла двох високопосадовців-корупціонерів

Україна 21-січ, 2009, 17:309 prov 1 613
СБУ швиденько знайшла двох високопосадовців-корупціонерів

Служба безпеки України склала адміністративні протоколи про корупцію стосовно двох високопосадовців.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У СБУ встановили, що заступники міністрів регіонального розвитку і будівництва та житлово-комунального господарства, «незважаючи на те, що на них покладено обов’язки запобігання корупції у їхніх відомствах, самі вдаються до порушень антикорупційного законодавства».

За даними прес-служби, вказані посадовці порушили законодавство у сфері охорони державної таємниці, закон «Про державну службу» та вчинили діяння, за які передбачено відповідальність згідно з законом «Про боротьбу з корупцією».

Служба безпеки України скерувала складені нею адміністративні протоколи до суду.

«Службою безпеки України згідно з компетенцією вживаються заходи щодо викриття фактів корупції насамперед з боку високопосадовців органів влади та управління», - сказано у повідомленні.

«У минулому році за правопорушення у сфері захисту державної таємниці за складеним СБУ адміністративним протоколом притягнутий до відповідальності із стягненням штрафу держслужбовець першої категорії, заступник керівника одного з профільних міністерств України», - доповіли в СБУ.
http://www.4post.com.ua/criminal/122591.html
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Владимир 21-січ, 18:21

Надо же обозначить свою работу,тем более,что получили недавно нагоняй от президента за бездеятельность при огромных масштабах коррупции.
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору