Рівне:

Створення та просування сайтів

Рухівці прагнуть об’єднання

Актуально 21-лип, 2005, 10:559 prov 989
Нещодавно у Рівненському міському палаці культури “Текстильник” з ініціативи Рівненської обласної організації Народного Руху України відбувся круглий стіл за участю представників політичних партій та організацій, присвячений 15-тій річниці прийняття Декларації про державний суверенітет.
Політична еліта області обговорила не тільки історичне та конституційно-правове значення документу, а й політичну ситуацію в державі напередодні виборів до Парламенту та місцевих органів влади.
Найгарячіша дискусія між представниками партій відбулася у обговоренні поточної політичної ситуації в державі та Рівненській області зокрема. Порушили питання про єдність демократичних сил напередодні виборів. Так, голова Рівненської міської організації Української народної партії, народний депутат Юрій Ширко повідомив присутніх, що Президія УНП виступила з ініціативою підписання угоди між НРУ та УНП.
За результатами обговорення присутні запропонували Декларацію, яка буде винесена на розгляд керівних органів місцевих партійних організацій і має стати документом об’єднуючим. РОО НРУ виступила ініціатором створення громадсько-політичної консультаційної Ради за участю представників усіх демократичних, державницьких партій та організацій Рівненщини.
Прес-служба РОО НРУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору