Рівне:

Створення та просування сайтів

«Газпром Збут Україна» не замінить усуненої «РосУкрЕнерго»

Україна і світ 23-січ, 2009, 18:189 prov 1 276
«Газпром Збут Україна» не замінить усуненої «РосУкрЕнерго»


Перший віце-прем’єр-міністр України Олександр Турчинов заперечує інформацію про те, що компанія «Газпром Збут Україна» виконуватиме посередницькі функції замість усуненої «РосУкрЕнерго». Про це він заявив на брифінгу у Кабінеті Міністрів України - повідомляє сьогодні, 23 січня, управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ.

Він нагадав, що ця дочірня компанія «Газпрому» працює на українському ринку вже рік, і була створена внаслідок домовленостей Президентів України і Росії Віктора Ющенка і Володимира Путіна торік у лютому.

«Ви знаєте, вони уже рік відпрацювали, якогось впливу ні на економіку, ні на енергетику України немає, але, ви знаєте, ми не бачимо проблем у діяльності, бо коли «Газпром» дасть можливість своїй дочірній структурі, яка не є посередником, і буде пропонувати більш дешевий газ, думаю, ми тільки подякуємо, що наші споживачі зможуть отримувати більш дешевий газ», – заявив О. Турчинов.

«У той же час, – додав Перший віце-прем’єр-міністр, – коли газ буде пропонуватися за цінами вищими, ніж є у «Нафтогазу», зрозуміло, що такий газ нікому не буде потрібен».

http://zik.com.ua/ua/news/2009/01/23/166636
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору