Рівне:

Створення та просування сайтів

З початку року за участю пішоходів в ДТП 5 осіб загибло та 11 травмовано

Останні новини 28-січ, 2009, 13:229 prov 1 161
5 загиблих та 11 травмованих - результат дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів, які зареєстровані з початку 2009 року на території Рівненської області. Загалом працівниками Державтоінспекції за вказаний період зафіксовано 16 автопригод даного виду.
Працівники ДАІ б’ють на сполох, адже більша половина із цих ДТП сталася саме з вини пішоходів.
Незважаючи на підвищення штрафних санкцій за порушення ПДР пішоходи продовжують бути недисциплінованими на дорозі, особливо під час переходу проїзної частини та у темну пору доби.
Так, 18 січня близько 22:00 години в селі Городище, Березнівського району під колесами автобуса «Богдан», яким керував 52-річний Василь житель м. Рівне, загинув пішохід. 40-річний Олександр раптово з’явився на проїзній частині дороги. Водій автобуса навіть не встиг зреагувати, та було вже пізно.
І знову смерть на дорозі. 23 січня близько 19:40 годин на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, 36-річний Віталій керуючи автомобілем «Фольксваген-LT28», рухаючись в напрямку міста Сарни, здійснив наїзд на 57-річного Василя, який перебував на проїзній частині дороги. Пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув.
Із 16 дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів половина (8) сталася саме в Рівному. Однак, 7 пішоходів, які потрапили у ДТП переходили дорогу у встановлених місцях, у більшості випадках на нерегульованих пішохідних переходах.
Працівники ДАІ кожного дня по декілька протоколів складають на таких водіїв, однак штрафні санкції за таке порушення деяких водіїв зовсім не лякають, — повідомила
Світлана Марко, старший інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору