Рівне:

Створення та просування сайтів

Луценко тісно в рамках "самооборони". Він будуватиме партію

Україна 29-січ, 2009, 12:569 prov 1 085
Луценко тісно в рамках "самооборони". Він будуватиме партію


"Народна самооборона" як громадський рух завершена. Про це в інтерв'ю газеті "Сільські вісті" заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко. За його словами, наступним кроком буде створення повноцінної політичної сили.


Як повідомляє прес-служба "Народної самооборони", зокрема, Ю.Луценко уточнив: "У лютому збереться з'їзд партії "Вперед, Україно!", на якому проведемо низку організаційних змін. Тобто, буде створено повноцінну політичну силу, в якої буде свій голова, свої секретарі, почнеться відновлення структурованих осередків на місцях".


"Ми переходимо до стадії партійного будівництва і розробки своєї власної політичної програми", - відзначив політик.


За його словами, просто підтримувати єдність українських демократів на сьогоднішній день вже мало. "Я особисто виступаю противником дроблення демократів через створення чергових партій. Тому, незважаючи на наші задуми щодо власного посилення, ми й далі будемо нарощувати співпрацю з усіма, хто сповідує більшість наших ідеалів. Йдеться як про БЮТ, так і про частину "Нашої України" та інші сили, з якими можна знаходити спільну мову", - відзначив Ю.Луценко.


При цьому лідер "Народної самооборони" відзначив, що не хоче будувати проект у стилі "нових месій". "Мало обрати Президентом хорошу людину, треба обрати того, хто буде хорошим керівником. І сьогодні, на мій погляд, відповідь лежить у такій площині: ми не маємо права обирати окремого, класного, розумного, симпатичного парубка чи дівчину. Повинні обрати лідера команди", - наголосив він.


За його словами, "Народна самооборона" буде нарощувати співпрацю з колегами, щоб створити дійсно потужну команду.


Нагадаємо, в Україні активізувалися процеси партійного будівництва. Наприклад, вчора під час прес-конференції у Львові лідер групи "За Україну" В'ячеслав Кириленко заявив, що депутатська група переросте у громадський рух.

http://news.liga.net/ukr/news/NU090748.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору