Рівне:

Створення та просування сайтів

У Володимирецькій центральній районні лікарні знайшли порушень на понад мільйон гривень

Останні новини 29-січ, 2009, 13:439 prov 1 133
В ході планової ревізії, яку провели ревізори КРУ в області у Володимирецькій центральній районній лікарні, виявлено порушень фінансової дисципліни на 1340 тис.грн. та на 1462 тис. фінансових порушень, допущених внаслідок неефективних управлінських дій.
Ревізори виявили ряд порушень у функціонуванні міжлікарняної аптеки, яка входить у структуру лікарні без права юридичної особи. Одне з них - закупівля медикаментів без проведення встановлених законодавством тендерних процедур. У такий спосіб міжлікарняною аптекою було придбано медичних препаратів на 1 111 тис.грн.
Через завищення потреб у бюджетних асигнуваннях, лікарняному закладу з районного бюджету виділено на 52 тис. грн. більше.
Зафіксовано значні порушення також і в оплаті праці, нарахуванні та виплаті працівникам лікарні відпускних, надбавок та доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників. Не у відповідності із встановленими граничними цінами закуповувалися продукти харчування, зафіксоване зайве їх списання.
За результатами проведеної ревізії, на сімох посадових осіб та головного лікаря Володимирецької центральної районної лікарні складено адміністративні протоколи.
Матеріали передано в правоохоронні органи, — повідомила прес-служба КРУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору