Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 11-сер, 2005, 10:049 prov 1 132
Бійки із наслідками
Із забійними травмами обличчя та переломом руки до лікарні потрапив 18-річний житель міста Корця Дмитро Р. Побив хлопця на вулиці 23-річний житель Корецького району Іван М. А 56-річній мешканці смт. Соснове Березнівського району Ніні О. травм завдав чоловік, внаслідок чого жінку госпіталізували до лікарні.

Загинула під колесами вантажівки
Поблизу села Дорогобуж Гощанського району 58-річниий Олександр В., керуючи автомобілем “МАЗ-504В”, скоїв наїзд на на 43-річну жительку села Бабин, яка раптово вийшла на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП жінка померла на місці події.

Автомобіль у кюветі
На автодорозі Київ-Ковель 32-річний житель села Чабель Сарненського району Юрій Р. не справився із керуванням автомобіля “Ауді-81”, внаслідок чого легковик перекинувся у кювет. У результаті ДТП пасажири автомобіля жителі села Селище – 33-річний Микола К. зі струсом головного мозку, переломом ребер та 30-річна Інга К. з переломом крижової кістки госпіталізовані у лікарню.

Люди гинуть у вогні й у воді
Минулого тижня внаслідок 62 нещасних випадків, що трапилися на території Рівненщини, загинуло 19 чоловік. Зокрема, двоє осіб загинуло через дорожньо-транспортні пригоди, дев’ять життів забрала вода, двоє загинуло в пожежах, а четверо людей покінчили з життям власноруч.

Грушвицька трагедія
Тієї фатальної п’ятниці дев’ятнадцятирічна Ольга Г. йшла узбіччям дороги. На дівчину наїхав “Фольксваген”. З управлінням автомобілем не справився мешканець м. Жовква Львівської області. Машина виїхала на смугу зустрічного руху і наїхала на зустрічного пішохода. Дівчина загинула на місці.

Смертельне зіткнення
9 серпня о 01.30 год. на автодорозі Рівне-Березне в селі Антонівка 18-річний водій Дмитро О., житель Республіки Білорусь, керуючи а/м Мазда-323, не вибрав безпечної швидкості руху і не справився з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті ДТП водій отримав струс головного мозку, забій грудної клітки та був госпiталiзований у травматологічне вiддiлення Березнівської ЦРЛ. Пасажири автомобіля – 19-річна Таміла К. та 20-річна Ірина М. із відкритими черепно-мозковими травмами перебувають у реанімаційному відділенні Березнівської лікарні. 17-річна пасажирка автомобіля Ольга С. із Березнівщини загинула на місці пригоди.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору