Рівне:

Створення та просування сайтів

БУСЛЕНКО ЗАКЛИКАЄ БУСЛІВ ДО БЕЗДІТНИХ ОСЕЛЬ

Кримінал 22-вер, 2005, 10:469 prov 10 794
Селянським цілителем називають жителя Кореччини Володимира Бусленка. З різними недугами приїздять звідусіль до нього люди. Перейнявши народні секрети лікування від матері, він уже більше десяти років допомагає хворим. За власними методиками лікує безпліддя, імпотенцію, хвороби хребта.
Народився Володимир Бусленко у простій селянській сім»ї. Бабця, яка зналася на лікуванні, передала секрети лікарських трав його матері. До неї зверталися за допомогою односельчани і жителі навколишніх сіл. У сім»ї виховувалися п»ятеро дітей, Володимир був наймолодшим. Мама помітила, що сину передався її дар цілительства, проте вона довгий час приховувала це, адже в радянські часи подібні методи лікування не схвалювалися.
Незвичайні здібності Володимир став помічати за собою вже дорослим. Пригадує, як під час служби в армії “діди” намагалися виконати традиційний “обряд присяги” і постригти новобранців. Забившись у куток, Володимир сконцентрував усю внутрішню силу і “діди”, які намагалися підійти до нього, відскакували, мов обпечені, зі словами: “Салага” струмом б»ється”.
Після служби в армії Володимир влаштувався водієм у колгосп. Не раз вправляв колегам-шоферам спину “на місце”. Завідуючий ортопедичним відділенням міської лікарні Едуард Міхальсон помітив незвичайний дар і навчив хлопця прийомам мануальної терапії, з часом здібний учень закінчив курси масажистів.
– Я відчуваю руками кожен хребець у хребетному стовпі, – розповідає цілитель, – і інтуїтивно відчуваю, як допомогти хворому органу.
Пригадує пан Володимир випадок, який трапився років десять тому: молодий чоловік пірнув у мілку річку і пошкодив хребет. Ушкодження були серйозними, хлопця спаралізувало. Вперше застосував пан Володимир свою методику лікування хребта і, як виявилося, успішно, чоловік почав сидіти, а незабаром і ходити. В рівненській сім»ї К. пана Володимира зустрічають, немов рідного. Вже пройшло немало часу, коли господиня дому Ганна занедужала і була прикута до ліжка, маючи хребтову грижу. Лікарі запропонували жінці єдиний вихід – операцію. Рідні звернулися за допомогою до пана Бусленка, який відразу вирушив у дорогу. Провівши лікувальний сеанс, він запропонував жінці пройтися по квартирі. Якраз у той час у двері подзвонили, і пані Ганна пішла відчиняти. Донька, яка стояла у дверях, від несподіванки втратила свідомість. Необхідність в операції відпала.
Мандрагора – трава, яка лікує безпліддя
Односельчанка пана Володимира Валентина звернулася до нього від безпорадності і відчаю. Дев»ять довгих років жінка не могла завагітніти. Де тільки не побувала в надії стати матір»ю, а все дарма. Бусленко взявся за лікування жінки. Результат не забарився, згодом щасливе подружжя пригортало до серця первістка. Нині хлопчик уже ходить до першого класу. Лише в одному селі Весняному, де живе цілитель, у нього є чотири так звані “хрещеники”, найстарший вже третьокласник. Що цікаво, після лікувальних сеансів Бусленка народжуються в основному хлопчики. Хоча на днях сталося виключення із правила, і в молодій сім»ї народилася довгоочікувана дівчинка. Молода мама пригадує, що лікарський діагноз прозвучав, немов вирок: вона не зможе стати матір»ю. Були думки про всиновлення немовляти, а їм так хотілося мати свою рідну дитинку. Тоді знайомі порадили звернутися до корецького цілителя. “Нікого нічого не питай, слухайся мене і вір, що все буде добре”, – мовив Бусленко молодій жіночці. Про успішність проведеного лікування якнайкраще свідчить довгожданий плач немовляти у повеселілій оселі.
Лікує пан Бусленко за допомогою молитви та лікарських трав. Основним компонентом лікувальних зборів є зілля мандрагора, яке росте в горах Приморського краю (Росія).
– Це дуже цінне і рідкісне лікувальне зілля, – розповідає пан Володимир, – а для того, щоб приготувати 10 грам лікарської сировини, потрібно використати аж 22 рослини. Змолотий корінець мандрагори – найкращі ліки від безпліддя, імпотенції. Якщо виснажені хворі після складних операцій прийматимуть 1 чайну ложку порошку мандрагори на пареному молоці, одужання наступить швидше. Ще в давнину, коли козаки воювали із турками, українські вояки завжди мали при собі торбинку із порошком мандрагори. Адже було перевірено, що коли людина залишиться без їжі та води, вона ще десять днів виживе завдяки чудодійному зіллю.
Лікує пан Володимир і імпотенцію. Звертаються за допомогою багато військових, які зазнали впливу радіаційного опромінення, і потерпають від цієї чоловічої проблеми. А, як стверджує Бусленко, мандрагора має здатність повертати втрачену чоловічу силу.
“Відчуваю рак за п»ять-шість років до клінічних проявів”
– За зовнішнім виглядом людини, а особливо по очах, я можу визначити хворий орган, – стверджує Володимир Бусленко. – А рак відчуваю ще за п»ять-шість років до його клінічних проявів.
Співрозмовник пригадує випадок, коли молоденька жіночка Наталя перед весіллям дізналася що у неї рак молочної залози. Жінка звернулася до нього і за кілька сеансів лікування пухлина зупинила свій ріст, вона ніби закам»яніла. З тих пір пройшов десяток років, Наталя народила хлопчика, годувала його груддю. І до цих пір страшний діагноз не нагадує про себе.
Лікує пан Володимир і такі жіночі хвороби як опущення матки, фіброміоми невеликих розмірів. За допомогою лікарських трав виганяє каміння із сечовивідних і жовчних шляхів.
– Моя мама завжди мене вчила: “Берися, сину, за те, в чому впевнений, що допоможеш”. Я так і роблю, – зізнається на завершення розмови Володимир Бусленко. – Не беруся за лікування хвороб очей, серця, вух, горла. Хоча, може, з часом Господь відкриє мені секрети лікування й цих хвороб.
Вікторія ЛЕВЧУК,
Корець.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору