Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОБИЛИ ПІД ЧАС ВИКОНАННЯ СЛУЖБОВИХ ОБОВ»ЯЗКІВ

Кримінал 22-вер, 2005, 12:199 prov 1 252
Служба в ніч з 11 на 12 вересня інспектора окремої роти ДПС ДАІ при Рівненському МВС сержанта міліції Олега Віднічука разом із працівниками патрульно-постової служби видалася досить неспокійною.
Близько другої години ночі Олег Віднічук, виконуючи свої службові обов»язки, намагався зупинити автомобіль марки “Опель-Кадет”. Проте водій вказаного авто, ігноруючи вимоги працівника ДАІ, продовжував рухатися далі. Не зволікаючи жодної хвилини, наряд почав наздоганяти порушника. Через декілька хвилин переслідування підозрілий легковик був зупинений на стоянці, що знаходиться поряд із супермаркетом “Сільпо”. Відрекомендувавшись, Олег Віднічук попросив водія вийти з машини та надати всі необхідні документи для перевірки. Згідно з представленими документами, керував автомобілем 42-річний рівнянин Ігор. Під час розмови з ним інспектор запідозрив, що водій знаходиться у стані алкогольного сп»яніння. Після чого Олег Віднічук повідомив водія, що треба провести освідчення у медичному закладі на предмет алкогольного сп»яніння. Від чого чоловік категорично відмовлявся. Зрозумівши, що працівник міліції не відпустить водія, який підозрюється у керуванні автомобілем у нетверезому стані, Ігор почав телефонувати своїм друзям. Через декілька хвилин до нього під»їхали знайомі і почали просити працівників міліції, щоб вони відпустили Ігоря. Тим часом повз затриманий автомобіль проходила група невідомих осіб. Скориставшись цим, затриманий водій та його друзі почали голосно говорити, мовляв, міліціонери роблять якісь протизаконні дії. Вже через декілька хвилин патрульний автомобіль обступила група невідомих осіб, які перешкоджали правоохоронцям доставити вказаного водія до медичного закладу. При цьому вони штовхали руками міліцейський автомобіль та били його ногами.
Після неодноразових попереджень з боку міліціонерів припинити такі дії група осіб ніяк не реагувала. Для того, щоб заспокоїти знахабнілих чоловіків, правоохоронці вимушені були викликали на допомогу ще один наряд працівників ДАІ.
І все ж таки підозра правоохоронців підтвердилася. Згідно з протоколом медичного огляду, 42-річний Ігор керував автомобілем у стані алкогольного сп»яніння. За що на нього був складений протокол про адміністративне правопорушення згідно з ч. 2 ст. 130 КУпАП. А автомобіль було доправлено на штрафмайданчик.
Однак цим інцидент не закінчився. Під час втихомирення невідомих осіб, які перешкоджали працівникам міліції працювати, один із них наніс тілесні ушкодження інспектору ДАІ Олегу Віднічуку.
В одну мить правоохоронці застосували до порушника наручники. Після чого доставили його до Рівненського міськвідділу. Як пізніше було встановлено, затриманим виявився 22-річний рівнянин Вадим. На сьогодні працівник ДАІ Олег Віднічук госпіталізований у лікарню.
А слідчий прокуратури, який займається даним випадком, згідно з чинним законодавством, пояснить 22-річному Вадиму, що в його діях було протиправним.
Світлана ДРОЗДЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору