Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 06-жов, 2005, 11:539 prov 1 279
Розбився вертоліт
29 вересня о 14.30 під час планового обльоту нафтопроводу “Дружба” за нез»ясованих причин зробив аварійну посадку на дамбі ставка в селі Лебеді Острозького району вертоліт МІ-2, який належав фірмі “Промінтерсервіс” (м. Київ). Від пориву вітру гелікоптер перекинувся і загорівся. Під час аварії в ньому знаходився лише пілот – 52-річний Костянтин Й., житель міста Чернігова, якого із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними травмами грудної клітки доставили до Осторозької ЦРЛ. Сам літальний апарат у результаті пожежі повністю знищений.

Нелегальні бурштинокопачі
На полі біля села Жолудськ Володимирецького району були затримані троє громадян, які за допомогою мотопомпи кустарного виробництва займалися незаконним видобутком бурштину-сирцю. У підозрюваних 34-річного Олега Г., жителя міста Кузнецовськ, 25-річного Олександра С., жителя села Рафалівка, та 27-річного Віктора С. вилучили мотопомпу та 3 кілограми бурштину. Речові докази направлені на експертизу.

Неповнолітній угонщик
1 жовтня від одного із кафе села Бистричі Березнівського району невідомий незаконно заволодів автомобілем “ВАЗ-2108”, який на праві доручення належить 42-річному Миколі К., жителю цього ж села. В результаті слідства правоохорнці встановили, що автомобіль викрав 17-річний Роман Б., житель цього ж села. Авто в технчіно справному стані міліціонери повернули власнику.
Некерований “Мінськ”
У лісосмузі біля села Великі Озера Дубровицького району 3 жовтня о 16.00 годині водій, 28-річний Федір К., житель Рокитнівського району, рухаючись на мотоциклі марки “Мінськ”, не справився з керуванням та врізався в придорожнє дерево. В результаті пригоди водій отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, мозкову травму і був госпіталізований у травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ.

Підбив підводу
3 жовтня 2005 року о 20.30 на автодорозі Млинів-Демидівка в селі Береги, рухаючись із Млинова в напрямку Демидівки, водій Олександр М., 1979 р.н., житель міста Млинова, керуючи автомобілем “М 412” скоїв наїзд на гужову підводу, що рухалася в попутному напрямку. В результаті неуважності водія автомобіля їздовий підводи 54-річний Петро В., житель села Береги, отримав забій потилиці, гомілки та забій ліктьового суглобу і після надання допомоги у Млинівський ЦРЛ був відпущений додому. Водій же з місця пригоди втік, зараз правоохоронці встановлюють місцеперебування винуватця.
За матеріалами ЦГЗ УМВС в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору