Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівняни знатимуть, як звернутися до своїх депутатів

Актуально 19-лют, 2009, 14:359 prov 1 052
РОГО „Комітет виборців України” розпочала серію акцій з поширення серед рівнян інформаційних буклетів з програмами місцевих осередків політичних партій/блоків, з якими вони йшли на вибори у 2006 році, графіками прийому виборців депутатами Рівненської міської ради, контактною інформацією та переліком обов»язків депутатів місцевих рад.
Метою проекту є комплексний аналіз виконання депутатами міських рад Рівного, Сарн та Дубна своїх передвиборчих обіцянок та дотримання вимог законодавства щодо підтримки взаємозв»язку із виборцями.
„Окрім цього, раніше ми зверталися до політичних сил, які представлені в міських радах зазначених міст, з пропозицією надати інформацію про стан виконання ними своїх передвиборчих обіцянок, – розповідає голова правління РОГО КВУ Олексій Горецький. – Інформація, яку ми пропонуємо надати, буде включена до брошури, в якій, крім цього, буде подана інформація про роботу міських рад та окремих депутатів (склад, графіки і місця прийому громадян тощо). Це видання поширюватиметься серед жителів зазначених міст. Відповідно кожна партія матиме гарну можливість відзвітуватися перед своїми виборцями, як вона працює і виконує обіцянки. Тому ми вкотре просимо політичні сили, до яких ми звертались і які з різних причин не відповіли на це звернення, все ж таки наддати нам цю інформацію найближчим часом”.
Поряд з цим, за словами Горецького, організація ініціюватиме широке громадське обговорення отриманих у ході реалізації проекту результатів. Тому вже найближчим часом планується провести круглі столи на цю тему із залученням експертів, політичних суб»єктів, громадськості та журналістів.
„Сподіваємось, що завдяки проведеним заходам депутати приділятимуть більше уваги відповідності своїй програмі при голосуванні за ті чи інші рішення, а у виборців зросте можливість самим контролювати стан виконання передвиборчих обіцянок своїх обранців”, – підсумував керівник Рівненського КВУ.
Святослав ДУБОВ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору