Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко не став робити політичних заяв у острозькому пологовому будинку

Актуально 19-лют, 2009, 16:509 prov 1 196
У рамках робочої поїздки до Рівненської області у м. Острог Президент України Віктор Ющенко відвідав пологовий будинок Острозької центральної районної лікарні. Про це повідомила прес-служба Президента.
Глава держави, зокрема, оглянув пологову залу лікарні, операційний блок, палату інтенсивної терапії новонароджених.
Віктор Ющенко привітав породіллю Наталію Сомаш з народженням сина, вручив їй квіти і подарунок.
Президент також передав головному лікареві закладу сертифікат на медичне обладнання (система моніторингу пацієнта “Інтелв»ю МП-20”).
Довідка.
Під пологовий будинок реконструйовано дитячий садок. Перша черга — акушерське відділення — введена в експлуатацію у 2007 році. Відділення розраховане на 25 ліжок.
Створено умови для надання висококваліфікованої медичної допомоги: наявні індивідуальні пологові зали, палати спільного перебування матері та дитини, інтенсивної терапії, операційні зали тощо.
За рахунок централізованих поставок по лінії МОЗ України торік отримано медичне обладнання на 207,031 тис. грн.
У 2008 році введено в експлуатацію другу чергу пологового будинку — гінекологічне відділення разом із жіночою консультацією. На будівельно-монтажні роботи спрямовано 1934,25 тис. грн., у тому числі з міського і районного бюджету — 787,1 тис. грн. На придбання медичного обладнання і устаткування використано 160,45 тис. грн.
Жіноча консультація розрахована на 105 відвідувань за зміну. Впродовж 2008 року під наглядом жіночої консультації перебувало 760 вагітних. Всього торік у закладі прийняли 378 пологів, що на 52 пологи більше, ніж у 2007 році. За цей період не зафіксовано смертності новонароджених, до 20% зросла кількість фізіологічних пологів (у 2007 році — 17,4%).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору