Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРЕС-СЕКРЕТАР ЮЩЕНКА ОТРИМУВАТИМЕ 18 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ

Україна і світ 03-лис, 2005, 11:529 prov 1 036
Уряд України своїм рішенням підвищив заробітну плату прес-секретарю Президента, яка тепер становитиме 18 тис. гривень на місяць.
На засіданні в суботу, 29 жовтня, Кабінет Міністрів одностайно схвалив рішення встановити оклад прес-секретарю глави держави на рівні 75% від окладу прем»єр-міністра, пише газета “КомерсантЪ, Украина”.
Видання, з посиланням на слова прем»єр-міністра, зазначає, що його оклад становить 24 тис. гривень. Раніше прес-секретар глави одержувала оклад 700 гривень, що в сумі з надбавками і доплатами “за інтенсивність” становило 2-3 тис. гривень на місяць.
Водночас уряд відмовився підтримати рішення про підвищення зарплати керівнику Державного управління справами Ігорю Тарасюку до 92% зарплати прем»єр-міністра, однак одностайно прийняв рішення встановити йому зарплату не вище рівня заступника міністра.
Учасники засідання також прийняли рішення передати Державному управлінню справами резиденцію “Межигір»я” у селі Старі Петрівці Київської області. У цій резиденції жив кандидат у Президенти Віктор Янукович, коли обіймав посаду прем»єр-міністра.
Нагадаємо, що 30 червня Кабмін прийняв низку постанов про розмір заробітної плати керівників органів влади, прив»язавши її до розміру зарплати прем»єр-міністра і мінімальної заробітної плати. Постанова набрала чинності 1 липня 2005 року.
Зокрема, Президент країни одержує 140% окладу прем»єр-міністра, держсекретар і секретар РНБО отримують 95% розміру зарплати глави уряду, їхні перші заступники – 85%, заступники – 80%, перший віце-прем»єр-міністр – 94%, віце-прем»єр-міністр і міністр – 92%. Потім було прийнято ще низку відповідних постанов.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору