Рівне:

Створення та просування сайтів

ЛУЦЕНКО: НАСТУПНОГО РОКУ ЗАВЕРШИТЬСЯ РЕФОРМУВАННЯ МВС

Україна і світ 22-гру, 2005, 11:399 prov 982
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луцеко заявив, що наступного року завершиться реформування МВС.
Як повідомили УНІАН у Департаменті зв»язків з громадськістю МВС України, про це він сказав під час нагородження працівників органів внутрішніх справ з нагоди професійного свята – Дня міліції України, яке відзначається 20 грудня.
Юрій Луценко привітав керівний склад міністерства з професійним святом. Він висловив вдячність своїм колегам-міліціонерам “за науку, критику, допомогу у професійному становленні”.
Міністр наголосив, що цей рік міліція прожила у динамічних змінах, продиктованих вимогами часу, практично виконавши стратегічні завдання, які ставив перед міністерством Президент України.
– Наступного року завершиться реформування МВС, – зазначив пан Луцеко , – в структурі якого буде силовий блок, який у Європі називається національною поліцією, та цивільний, якому з часом будуть передані повноваження прикордонників та працівників МНС. Також буде створено повноцінну міграційну службу.
Юрій Луцеко наголосив, що з приходом нового Генерального прокурора покращилася взаємодія відомств і декілька резонансних справ вже передано до суду. Зокрема, справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака та Харківщини – Євгена Кушнарьова.
Окремо міністр відзначив роботу підрозділів боротьби з економічною злочинністю, кримінального пошуку, Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, медичного управління, а також управлінь внутрішніх справ у Львівській, Волинській та Луганській областях.
За сумлінне ставлення до виконання службових обов»язків, зміцнення законності, правопорядку та з нагоди Дня міліції Юрій Луцеко вручив кращим працівникам міліції відомчі нагороди. Серед нагороджених – працівники органів внутрішніх справ, які брали участь у розкритті резонансних справ в Автономній Республіці Крим, Донецькій, Запорізькій, Одеській областях. За результатами службової діяльності трьох правоохоронців – дільничних інспекторів міліції – нагороджено автомобілями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору