Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Актуально 22-гру, 2005, 11:479 prov 1 338
ОТРУЇЛАСЯ ДВОРІЧНА ДІВЧИНКА
В Костопільську ЦРЛ госпіталізували мешканку села Злазне Костопільського району дворічну Анастасію Ш. з діагнозом медикаментозне отруєння таблетками валер»янки. Стан здоров»я потерпілої середньої важкості.

ВПАВ У КОЛОДЯЗЬ
У селі Жадень Дубровицького району в порожньому від води колодязі виявили тіло місцевого непрацюючого жителя 40-річного Сергія В., якого з 2 грудня вважали зниклим. На тілі не виявлено ознак насильницької смерті.

ТРАВМУВАВСЯ ПАЯЛЬНОЮ ЛАМПОЮ
З опіками 40% тіла, отриманих від вибуху паяльної лампи під час смаління кабана, в опіковий центр Рівненськкої обласної лікарні у важкому стані госпіталізували 32-річного Володимира Л., жителя міста Кузнецовськ.

ВТОПИЛИСЯ РИБАЛКИ
Минулого тижня у вечірній час у річці Рача, що в селі Лішня Демидівського району, під час рибної ловлі з човна втопилися непрацюючі жителі Демидівки 37-річний Петро С. та 21-річний Василь К.

ЗАТРИМАЛИ МОБІЛОКРАДА
Інспектор Рівненської ОР ДПС ДАІ “Кобра” Мулик Р. повідомив, що він спільно з напарником у Рівному на вулиці Млинівській поблизу авторинку затримав 18-річного рівнянина Олександра Р. Той у листопаді шляхом обману заволодів мобільним телефоном “Філіпс-355”, який належав 17-річній Оксані Ж.

ГОРІЛКА НЕ ЗІГРІЛА
Помер у реанімації Острозької ЦРЛ 68-річний Максим П. з с. Тесів Острозького району, він був госпіталізований до лікарні з діагнозом переохолодження та у стані алкогольного сп»яніння.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору