Рівне:

Створення та просування сайтів

ЧИ БРАТИМУТЬ ХАБАРІ ЕЛЕКТРОННІ ДАЇШНИКИ?

Кримінал 22-гру, 2005, 11:499 prov 1 137
Через засоби масової інформації вже повідомлялося про те, що в Рівненській області на озброєнні у “даішників” є нові прилади контролю та вимірювання швидкості руху “Беркут” – впровадження передової інженерної думки – новий, універсальний вимірювач швидкості.
Як повідомили у прес-службі ВДАІ УМВС у Рівненській області, 14 грудня працівники Рівненської роти “Кобра” запросили журналістів для того, щоб показати новинку в дії. Місце обрали з урахуванням інтенсивності руху та концентрації дорожньо-транспортних пригод. Це село Біла Криниця Рівненського району. Вже перший порушник правил дорожнього руху, перевищивши швидкість, проігнорував вимогу інспектора про зупинку, помчав у напрямку Києва. Розпочалося переслідування. Біля села Бабин його затримали правоохоронці. Водій просто оторопів, коли побачив, що разом з інспектором до нього підійшли телеоператори. На водія працівники ДАІ склали адміністративний протокол за перевищення швидкості та невиконання вимоги про зупинку. Останнє передбачає накладення штрафу або позбавлення права керування.
Новий прилад не тільки контролює швидкість, а й дає змогу слідкувати за роботою самого інспектора дорожньо-патрульної служби. Кількість перевищень зберігається в пам»яті приладу і повинна відповідати кількості складених протоколів. Адже після чергування вся інформація переноситься у комп»ютер, і командир підрозділу перевіряє відповідність порушень до складених адмінматеріалів.
За годину роботи інспектори дорожньо-патрульної служби склали біля десятка протоколів за перевищення швидкості. Ніхто з водіїв не сперечався щодо скоєння порушення правил дорожнього руху. Свою роль у цьому відіграли і представники засобів масової інформації.
Незважаючи на постійні застереження з боку працівників Державтоінспекції, громадяни нехтують власною долею і грубо порушують правила дорожнього руху, чим наражають на небезпеку як себе, так і навколишніх. Тож тепер, правопорушники, начувайтеся, бо “Беркут” зафіксує весь процес порушення правил, і краще їздіть за правилами, щоб не було проблем із електронним “Беркутом”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору