Рівне:

Створення та просування сайтів

ДОЧКА ТИМОШЕНКО РОЗПОЧИНАЄ БІЗНЕС НА БАТЬКІВЩИНІ

Україна і світ 29-гру, 2005, 12:449 prov 1 341
Дочка колишнього прем»єр-міністра України Юлії Тимошенко – Євгенія Тимошенко – має намір активно зайнятися бізнесом.
Чоловік лідера БЮТ Олександр Тимошенко в інтерв»ю газеті “Сегодня” на запитання про те, чи планує Євгенія Тимошенко з чоловіком жити за кордоном, відповів:
–Вони залишаються в Україні і вестимуть свій бізнес.
– Зараз вони готуються до активної ділової діяльності, тому спілкуються з англійськими компаньйонами, зі своїми друзями, – сказав Олександр Тимошенко, коментуючи питання про те, чим планує займатися його дочка. За його словами, інвестиції, найімовірніше, будуть вкладені “у будівництво й у якісь торговельні підприємства”.
Чоловік колишнього прем»єр-міністра також заявив, що не має наміру займатися бізнесом у сфері нафти і газу. Зараз він займається “будівельними програмами, пов»язаними з вирішенням проблем хрущовок”.
Олександр Тимошенко пояснив, що суть цих програм полягає в тому, щоб забезпечити мешканців хрущовок якіснішим житлом, зруйнувавши і побудувавши на місці старих будинків нові комфортабельні апартаменти.
– Це буде велика програма, яка, найімовірніше, розпочнеться після виборів, коли зміниться прем»єр. Хто ним буде – для нас річ очевидна. Це, звичайно, Юлія Тимошенко, – зазначив Олександр Тимошенко. – Якщо так станеться, то бізнесмени, з якими ми провели переговори, почнуть інвестувати “під Юлію Тимошенко”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору