Рівне:

Створення та просування сайтів

НЕ ДОЖИВ ДО НОВОГО РОКУ

Кримінал 29-гру, 2005, 13:219 prov 1 309
Вкотре чергова пожежа в обласному центрі забрала життя людини. У вогні загинув 44-річний Борис.Причиною пожежі стали не цигарка з алкоголем, як це буває у багатьох випадках, а коротке замикання електромережі.
Ця страшна подія сталася з неділі на понеділок у Рівному на вулиці Шекспіра.
За словами помічника ГУ МНС України в Рівненській області Віктора Козака, коли від мешканців житлового двопове-рхового будинку надійшов дзвінок у службу порятунку „01”, вогонь уже встиг повністю охопити дерев»яну веранду однієї оселі та перекинутися на перекриття. Бійці МНС приїхали на місце пожежі за лічені хвилини. Проте негайно до ліквідації пожежі вони не могли приступити, адже була небезпека ураження електичним струмом. Тож, ще майже десять хвилин пожежники чекали, поки аварійна служба електромереж вимикала електропостачання в старому багатоквартирному будинку. Вогнеборці в цей час повиводили мешканців палаючого дому у безпечне місце та провели повне бойове розгортання сил та засобів пожежогасіння. Коли служби електромережі знеструмили будинок, рятувальники негайно з трьох напрямків приступили до боротьби з вогняною стихією. Найбільше зусиль вогнеборці задіяли для гасіння дерев»яної веранди квартири №3, вогонь з якої загрожував поширитися не лише на все перекриття житлової двохповерхівки, а й перекинутися на сусідній будинок. Не менш складною була боротьба з вогнем і на даху – щоб зупинити поширення пожежі через пустоти дерев»яного перекриття на інші оселі, пожежникам довелося зривати металеве покриття будинку. Однак, незважаючи на всі труднощі, за досить короткий термін розповсюдження пожежі було зупинено. МНСникам вдалося врятувати три житла.
На жаль, не вдалося врятувати найдорожчого – життя людини. Коли пожежники потрапили до квартири, в якій і розпочалося загоряння, вони побачили сильно обгорілий труп власника оселі Бориса.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору