Рівне:

Створення та просування сайтів

Вам не холодно?

Головна 05-січ, 2006, 14:439 prov 989
Газова проблема змусила бити на сполох і керівників області. Так, голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній відповідним розпорядженням створив штаб координації роботи із забезпечення природним газом споживачів регіону. До його складу увійшли керівники теплопостачальних підприємств, управлінь освіти, культури та охорони здоров’я. Про це повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.
Нещодавно відбулося два засідання штабу, під час яких обговорили план заходів щодо ефективного та ощадного використання природного газу підприємствами, установами й організаціями районів відповідно до затверджених лімітів. Якщо на 31 грудня 2005 року середньодобове споживання природного газу становило 5 млн. 548 тис. кубометрів, у тому числі промисловими підприємствами – 2 млн. 475 тис., то станом на 1 січня 2006 року добові ліміти для нашої області доведено до 4 млн.424 тис. кубометрів, відповідно, промисловим підприємствам – 1 млн.748 тис. Оскільки підприємства є основними споживачами природного газу, то їм доручили зменшити споживання природного газу не менше, аніж на 20%.
Забезпечити мінімальний рівень споживання природного газу, що необхідний для підтримання функціонування систем теплопостачання, мають і бюджетні установи області. Як повідомив начальник управління освіти Іван Вєтров, за попередніми підрахунками заклади освіти можуть зменшити споживання газу на 114 тис. кубометрів на місяць. Мають вжити спільних заходів щодо приведення роботи котелень до мінімально допустимих режимів споживання природного газу управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації та підприємства комунальної теплоенергетики.
– Ми повинні зробити все можливе, щоб населення не відчуло проблем із постачанням газу, – зазначив голова облдержадміністрації Василь Червоній.

Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору