Рівне:

Створення та просування сайтів

СПОВІДЬ З-ЗА ГРАТ

Гніздечко 05-січ, 2006, 15:109 prov 1 727
Я зовсім недавно познайомився із надзвичайно цікавим виданням “Провінційна газета плюс”. Після іншої періодики, насиченої політичним сміттям і пропагандою, вашу газету читав із неабияким задоволенням. Вона випромінює людяність, щирість і теплоту. Велике вам спасибі і низький уклін від ваших читачів і мене особисто.
Так склались обставини, що я зараз відбуваю покарання в одному з виправних закладів Львова, і сидіти мені ще досить довго. На волі не залишилося людей, які б мене чекали чи підтримували морально. Звичайно, я сам винен, що все так склалося, але покараний я не тим, що мене позбавили волі, а самотністю, і ця кара в мільйони разів тяжча. Людина – створіння, яке може багато витримати, багато перенести і звикнути будь до чого. Але тільки не до самотності, з якою неможливо змиритися. Вона така ж страшна, як невиліковна хвороба, від якої людина повільно гине.
І, читаючи вашу газету, я не міг не звернути уваги на цікаві рубрики, але найбільше мене зацікавила служба знайомств “Я + Ти”, саме дякуючи вам у багатьох людей з»являється надія на майбутнє, на щастя. Ви даруєте людям те, в чому вони мають потребу, те, без чого вони не можуть жити: Віру, Надію та Любов. Погодьтеся, це далеко не всім під силу.
Мила незнайомко, якщо тобі до 40 років і вечорами серце стискається від самотності, напиши мені і ти знайдеш повагу і розуміння. Я – блакитноокий шатен, 27/187/77, який, як і ти, страждає від самотності, але не втрачає надії знайти свою половинку.Моя адреса: м.Львів вул.Хуторівка,2 ЛВК-48, 13 загін, ДПК. Кузнецов Олександр.
Дорогі читачі! На Ваші прохання ми продовжуємо друкувати матеріали під рубрикою знайомств “Я+ТИ”. Якщо Ви бажаєте знайти кохану людину, друга по листуванню чи однодумців – ми станемо в нагоді. Чекаємо на Ваші листи.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору