Рівне:

Створення та просування сайтів

ПЕЛЕ ПОБИВ ОДНОКЛАСНИКА

Спорт 05-січ, 2006, 15:139 prov 946
Король футболу Едсон Арантес ду Насіменто, більше відомий як Пеле, зізнався в тому, що йому страшенно не подобалося власне прізвисько. Він заявив, що побив свого однокласника, який і придумав прізвисько “Пеле”. За цю провину кращий футболіст в історії був відлучений від шкільних занять на два дні.
— Мені страшенно не сподобалося це прізвисько, оскільки на португальській мові воно більше схоже на дитячий лепет, — заявив знаменитий бразилець. — Зовсім інша річ Едсон, яке схоже на Едісон. А вже це ім»я знають у всьому світі, адже він винайшов електричну лампочку. Загалом, спочатку я упився в свого однокласника грізним поглядом, а потім стукнув кулаком у підборіддя.
Варто відзначити, що Пеле завжди розповідав про свої шкільні роки в тому плані, що він був зразковим учнем, який навіть мухи не образить. Зараз Едсон Арантес ду Насіменто підкреслює, що вдячний своєму “кривднику” за таке прізвисько:
— Будь-яка людина в світі знає просте слово Пеле і може легко його вимовити. Я всі роки прожив подвійним життям: Пеле — на футбольному полі, Едсон — з сім»єю і друзями.
Експерти оцінюють Пеле як кращого гравця в історії світового футболу. За свою кар»єру він тричі – в 1958, 1962 і 1970 роках — ставав чемпіоном світу у складі збірної Бразилії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору