Рівне:

Створення та просування сайтів

Невдачі вдома та на виїзді

Спорт 05-бер, 2009, 09:399 prov 1 072
Впродовж п’яти днів у чемпіонаті України з футзалу у вищій лізі були зіграні матчі двох турів. На жаль, МФК ”Рівне” в обох поєдинках зазнав поразок. Спершу вдома від харківського ”Локомотива” — 1:4 (0:1), а потім у Києві від місцевої команди ”Планета-Міст” — 1:5 (1:1).
Домашній матч команди розпочали без розвідки — у складах обох колективів багато молодих гравців. Щоправда, у господарів немає такого досвіду, як у гостей, чия команда є базовою молодіжної збірної України. Наприкінці першого тайму господарі були більш активні, але пропустили непотрібний гол — 0:1.
Початок другого тайму став продовженням першого — МФК ”Рівне” атакував, а ”Локомотив” забивав. На 31-й хвилині гості скористалися черговою помилкою рівнян, і Олександр Сорокін подвоїв рахунок. Аби відіграти один м’яч, рівнянам знадобилося кілька секунд. Арбітр угледів порушення правил у харків’ян, й призначив пенальті. Капітан МФК ”Рівне” Роман Волох переграв Дмитра Литвиненка. Господарі посилили натиск, тим більше, що гра рукою стала п’ятим фолом у гостей. За кілька хвилин футзалісти ”Локомотива” заробили шостий фол. Проте другу спробу Роман Волох не зумів реалізувати. Майже відразу рівняни були покарані за це голом Віталія Одєгова. Продовжуючи шукати щастя поблизу чужих воріт, підопічні Юрія Баховського заробили ще один десятиметровий. На 37-й хвилині вже Олександр Басіч не зумів переграти воротаря ”Локомотива”. За дві хвилини до завершення матчу господарі поміняли голкіпера на польового гравця. Дивідендів це не принесло. Навпаки. На останній хвилині Євген Клочко врази порожні ворота і встановив остаточний рахунок.
Юрій Баховський, головний тренер МФК ”Рівне”:
— Треба було забивати — не забили, і в підсумку програли. Можна констатувати, що бажання проявили, а ось майстерності забракло. Шкода, що не перемогли, але ми дуже хотіли.
Результати решти ігор: ”Моноліт” — ”Тайм” — 1:4, ”Енергія” — ”СумДУ-Артмотор” — 2:3, ”Луг.Т.К.” — ”Контингент” — 6:1, ”Шахтар” — ”Марріон” — 7:2, ”Ураган” — ”Єнакієвець” — 1:2, ”ТВД” — ”Кардинал” — 5:0.
На виїзді підопічні Юрія Баховського досить вдало розпочали поєдинок. Вони повністю переграли киян й завдали чимало клопоту воротареві господарів. На жаль, забити вдалося лише раз. На десятій хвилині відзначився Олександр Басіч. Господарі ще в першому таймі зуміли зрівняти рахунок — 1:1. Після перерви забивали лише кияни. Гравцям МФК „Рівне” просто не щастило, а також бракувало виконавської майстерності. Як підсумок, фінальний свиток зафіксував перемогу ”Планети-Міст” — 5:1.
Юрій Баховський, головний тренер МФК ”Рівне”:
— Ми поступилися сильній та збалансованій команді, але рахунок не за грою. У першому таймі мої підопічні зіграли просто чудово. Реалізуй більше моментів, рахунок був би іншим. У другому таймі випустив Волоха та Сондака, але вони не підсилили гру. Господарі перемогли завдяки більшому досвіду.
Результати решти ігор: ”СумДУ” — ”Тайм” — 3:4, ”Єнакієвець” — МФК ”Шахтар” — 2:5, ”ТВД” — ”Моноліт” — 4:2, ”Контингент” — ”Енергія” — 1:1, ”Локомотив” — ”Ураган” — 8:1, ”Марріон” — ”ЛТК” — 3:2.
Наступний поєдинок МФК ”Рівне” проведе у п’ятницю проти львівського ”Кардинала”. Початок о 14 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору