Рівне:

Створення та просування сайтів

Тіло 79-річного чоловіка з Усті підняли рятувальники МНС

Кримінал 05-бер, 2009, 13:269 prov 1 334
27 лютого на річці Устя поблизу кафе-бару „Кентавр” двоє перехожих за декілька метрів від берега побачили тіло невідомої людини.
За вказаною адресою на місце події виїхало рятувальне відділення першої пожежної частини. За допомогою надувного човна та спецобладнання бійці МНС витягнули тіло з води. Як згодом вдалося з’ясувати, загиблим виявився 79–річний пенсіонер, житель міста Рівне, який проживав неподалік на вулиці Набережна. Очевидно, чоловік рибалив, адже недалеко від місця загибелі знайшли рибальські снасті, і сам рибалка був у теплому одязі та водонепроникних високих чоботах від армійського захисного комплекту. Що стало причиною загибелі чоловіка, наразі встановлює слідчо–оперативна група міліції.
Слід додати, що за два місяці поточного року на водоймах області загинуло 3 людини. Працівники Рівненської обласної комунальної аварійно–рятувальної служби на водних об’єктах області врятували 14 громадян. Основна причина загибелі людей на воді — порушення елементарних правил безпеки під час риболовлі та легковажне ставлення до власного життя.
Микола ПРОКОПЧУК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору